Lees en Praat
            Leestpraatbegeleiding. Ede en omgeving.


 Moeder van dochter met Down Syndroom (12 jaar) schrijft:

"Joanne begeleidt onze dochter met Downsyndroom al bijna 9 jaar. Dat is gestart op de Peuterspeelzaal en ze is meegegaan als ambulante- en Leespraat begeleider naar  het reguliere basis onderwijs.  Joanne is enthousiast, leergierig, creatief én heel geduldig. 

Wij zijn erg blij met haar als Leespraat begeleider en haar inzet voor onze dochter. Door deze wekelijkse ondersteuning en veel herhaling, is ons kind enorm vooruit gegaan in woordenschat en begrijpend lezen. Ook de verschillende manieren waarop Joanne de stof aanpakt en ons regelmatig voorziet van tips, vinden wij heel waardevol."


Vader van dochter met Downsyndroom (10 jaar) schrijft: 

“We zijn een tijdje op zoek geweest naar manieren om onze dochter te ondersteunen bij het leren lezen en praten. Toen we in aanraking kwamen met leespraat hebben we Joanne gevraagd om onze dochter en ons daarin te ondersteunen. We zien dat de methode goed bij haar aanslaat en dat ze er iedere keer met veel enthousiasme aan werkt. De vaste momenten waarop Joanne met haar werkt helpt haar om iedere week haar woordenschat verder uit te breiden en langere zinnen uit te spreken. Het is mooi om die ontwikkeling te zien.” 


Moeder van zoon met Downsyndroom (7 jaar) schrijft:

"Het is heel fijn om samen met Joanne te werken aan de (leespraat) ontwikkeling van ons kind met het syndroom van Down. Joanne werkt prachtig samen, is gedreven en kundig. Haar passie (voor het kind en haar kunde) werkt aanstekelijk. Onze zoon werkt/leert niet op de geijkte manier aan Leespraat. Iets waar Joanne prachtig , flexibel en creatief mee om springt. Creatief is sowieso een woord wat Joanne past. Onze zoon geniet van de muzikale ondersteuning van de begeleiding."


Moeder van dochter met Downsyndroom (8 jaar) schrijft:

"Sinds de komst van Joanne is mijn dochter met sprongen vooruit gegaan in haar spraak en taalontwikkeling. Met humor en enthousiasme, en door het volgen van mijn dochter, kan zij de aandacht erbij houden. De afsluiting met gitaar en de vrolijke liedjes zijn altijd weer een feestje!"