Lees en Praat
            Leestpraatbegeleiding.Veenendaal,            Ede en omgeving.


 Moeder van dochter met Down Syndroom (8 jaar) schrijft:

"Joanne begeleidt onze dochter met Downsyndroom al bijna 5 jaar. Dat is gestart op de Peuterspeelzaal en ze is meegegaan als ambulante- en Leespraat begeleider naar  het reguliere basis onderwijs.  Joanne is enthousiast, leergierig, creatief én heel geduldig. 

Wij zijn erg blij met haar als Leespraat begeleider en haar inzet voor onze dochter. Door deze wekelijkse ondersteuning en veel herhaling, is ons kind enorm vooruit gegaan in woordenschat en begrijpend lezen. Ook de verschillende manieren waarop Joanne de stof aanpakt en ons regelmatig voorziet van tips, vinden wij heel waardevol."


Vader van dochter met Downsyndroom (6 jaar) schrijft: 

“We zijn een tijdje op zoek geweest naar manieren om onze dochter te ondersteunen bij het leren lezen en praten. Toen we in aanraking kwamen met leespraat hebben we Joanne gevraagd om onze dochter en ons daarin te ondersteunen. We zien dat de methode goed bij haar aanslaat en dat ze er iedere keer met veel enthousiasme aan werkt. De vaste momenten waarop Joanne met haar werkt helpt haar om iedere week haar woordenschat verder uit te breiden en langere zinnen uit te spreken. Het is mooi om die ontwikkeling te zien.”